Logo добави задача всички задачи

Стани Асистент

Печели пари, като помагаш на хората с всекидневните им задачи!

…и още много други

Защо да се включиш в AssistMe

1 Icon

Сам си си шеф

Ти решаваш кога да работиш и какви задачи да приемаш. Изключително гъвкаво работно време, зависещо само от теб. Особено подходящо за втора работа, за студенти, работещи на смени или просто хора, които не желаят да зависят от досадни ръководители.

2 Icon

С AssistMe печелиш

Всяка задача, която извършиш, се заплаща. Плащанията се обработват от нашата доверена система и парите ти се трупат във виртуален портфейл, от който може да ги изтеглиш по всяко време. Прилагаме такса за услугата, която включва разходите за транзакции и оперативните разходи.

3 Icon

Огромен избор на задачи

В AssistMe ще откриеш огромен избор от задачи, които можеш да извършиш, в зависимост от уменията и предпочитанията ти. Приключвайки успешно своите задачи, ти трупаш точки и оценки, които те правят доверен и предпочитан партньор на AssistMe.

Как да печелиш с нас

Icon

Търси задачи

Задачите се разпределят според местоположението ти. Потърси нещо, което отговаря на желанията и уменията ти, и направи оферта на клиента.

Icon

Направи оферта

Изпрати оферта на клиента спрямо задачата и времето, което изисква, или приеми зададената от него цена.

Icon

Поддържай профила си

Клиентите разглеждат профила ти, затова се постарай да изградиш добро реноме в нашата платформа. Снимка, сертификати и други документи, доказващи твоите умения, ще повишат доверието в теб.

Icon

Изпълни задачата

Изпращай съобщения на клиента в чата, за да се увериш, че си наясно с всички детайли за задачата, която си приел(а). Когато приключиш, означи задачата като завършена. Клиентът ще остави отзив за теб.

Лесен достъп от мобилния ти телефон

Phone Home

AssistMe е навсякъде с теб. Можеш да търсиш задачи, да общуваш с клиенти, да поддържаш профила си и да теглиш натрупаната във виртуалния си портфейл печалба от мобилния си телефон!

Регистрирай се като асистент