Logo добави задача всички задачи

Удобният начин да свършиш всички
досадни задачи още днес

Добави задача за нещо, от което имаш нужда, и избери доверен Асистент за нейното изпълнение!

добави задача

…и още много други

Как работи AssistMe

1 Step 1

Опиши от какво имаш нужда

Опиши задача, която трябва да се изпълни, и избери период от време за нейното изпълнение. Задай сумата, която си готов(а) да заплатиш за извършването на задачата, и избери начина на плащане – с карта през нашата доверена система или в брой лично на асистента. Добави своята задача в подходящата категория в AssistMe. Предлагаме разнообразни категории – от почистване до писане на CV. Всичко това ще ти отнеме едва няколко минути и е напълно безплатно!

2 Step 2

Избери Асистент

Ние работим само с доверени Асистенти. Разгледай профилите, оценките, отзивите и уменията им. Щом даден Асистент приеме офертата ти, ще се активира чат между вас, за да обсъдите детайлите на задачата. Заплащането се извършва единствено след нейното изпълнение!

3 Step 3

Задачата е изпълнена

След като Асистентът извърши задачата, трябва единствено да потвърдиш нейното успешно изпълнение. Имаш възможност да извършиш заплащането онлайн или да платиш в брой на Асистента. Не забравяй да оставиш отзиви за Асистента!

Защо AssistMe

Time

Спестява време и пари

Лесно за употреба. Публикуваш задача и намираш Асистент само с няколко клика. Няма нужда да губиш време в излишни телефонни разговори с агенции или да молиш приятели. Твоят Асистент ще дойде на място при теб!

Прозрачни условия и ясни цени

Ти определяш каква сума си готов да заплатиш за извършването на публикуваната услуга. Заплащането през нашата система е сигурно и бързо.

Доверени Асистенти

Всички Асистенти преминават през проверка, преди да се добавят към AssistMe. Има отзиви и оценки за Асистентите, които да помогнат при избора ти!

Лесен достъп от мобилния ти телефон

Home Phone

AssistMe е навсякъде с теб. Можеш да пускаш задачи, да търсиш асистенти, да даваш отзиви и оценки и да заплащаш за извършени услуги изцяло през мобилния си телефон.

добави задача

Стани Асистент

Печели пари, като помагаш на хората с всекидневните им задачи

стани асистент